
Manisa Sağlık Hakkı Meclisi sağlıkta dönüşüm politikalarını protesto etmek ve 25 Şubat'ta gerçekleştirilecek olan panelin duyurusunu yapmak için basın açıklaması gerçekleştirdi.
Saat 11.00'de Manolya Meydanı'nda toplanan SHM bileşenleri önce 25 Şubat'ta gerçekleşecek olan panelin duyurusunu yapmak için çıkartılan bildirilerin dağıtımını gerçekleştirdi. Birçok işçi ve emekçiye ulaştırılan bildirilerle hem 25 Şubat'ta çağrı yapıldı hem de sağlıkta dönüşüm politikaları konusunda Manisalılar aydınlatıldı.
Ardından saat 12.45'te basın açıklamasına başlandı. Basın metnini Manisa Tabip Odası Başkanı Dr. Yüksel Pabucçu okudu. Pabucçu sağlıkta dönüşüme karşı mücadeleyi yükseltmenin önemine değinirken tüm işçi ve emekçileri 25 Şubat'ta gerçekleşecek panele davet etti.
Basın açıklamasından sonra da SHM bileşenleri bildiri dağıtımına devam ettiler. 24 Şubat Cuma günü de Manolya Meydanı'nda 11.00-16.00 saatleri arasında SHM bildirilerinin dağıtımına devam edilecek.