Beşiktaş'ta işçinin vapurdan düştüğü an!

Beşiktaş’ta iskeleye yanaşan vapurdan inmek isteyen bir yolcunun denize düşme anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayın ardından uzun uğraşlar sonucu denizden çıkartılan yolcu hayatını kaybetmişti.

Geçen cuma günü yaşanan olayda, Kadıköy -Beşiktaş seferini yapan vapur iskeleye yanaştığı sırada yolculardan Haydar Kayır (43), seyyar iskeleyi kullanmayınca denize düşmüştü. Uzun uğraşlar sonucu denizden çıkartılan Kayır, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetmişti. Yaşanan feci olayın, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdığı ortaya çıktı.

Görüntülerde, vapur iskeleye yanaştığı sırada, vapur ve iskele arasına seyyar iskele yerleştiriliyor. Yolcular bu seyyar iskeleden geçerken, Haydar Kayır ise vapurdan direk iskeleye atlamaya çalışıyor. Kayır, bir anda iskele ve vapur arasında kalan boşluktan denize düşüyor. Kayır’ın denize düştüğünü gören yolcular ve görevliler ise hemen yardıma koşuyor. İskeleden denize sarkan vatandaşlar Haydar Kayır’ı tutmaya çalışıyor. Ancak vatandaşların çabaları yetersiz kalıyor. Bunun üzerine görevliler denize halat fırlatıyor. Denize düşen yolcu halatı da tutamayınca bu kez vapur geri çekilerek can simidi atılıyor. Can simidini de tutamayan Kayır gözden kayboluyor.

Olayın ardından ekiplerin yarım saatlik çalışmasının ardından Haydar Kayır’a ulaşan ekipler hemen denize çıkarmış, 20 dakika kalp masajı yapmıştı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Kayır kurtarılamamıştı.uma günü yaşanan olayda, Kadıköy -Beşiktaş seferini yapan vapur iskeleye yanaştığı sırada yolculardan Haydar Kayır (43), seyyar iskeleyi kullanmayınca denize düşmüştü.

Uzun uğraşlar sonucu denizden çıkartılan Kayır, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetmişti. Yaşanan feci olayın, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde, vapur iskeleye yanaştığı sırada, vapur ve iskele arasına seyyar iskele yerleştiriliyor. Yolcular bu seyyar iskeleden geçerken, Haydar Kayır ise vapurdan direk iskeleye atlamaya çalışıyor. Kayır, bir anda iskele ve vapur arasında kalan boşluktan denize düşüyor. Kayır’ın denize düştüğünü gören yolcular ve görevliler ise hemen yardıma koşuyor.

İskeleden denize sarkan vatandaşlar Haydar Kayır’ı tutmaya çalışıyor. Ancak vatandaşların çabaları yetersiz kalıyor. Bunun üzerine görevliler denize halat fırlatıyor. Denize düşen yolcu halatı da tutamayınca bu kez vapur geri çekilerek can simidi atılıyor. Can simidini de tutamayan Kayır gözden kayboluyor.

Olayın ardından ekiplerin yarım saatlik çalışmasının ardından Haydar Kayır’a ulaşan ekipler hemen denize çıkarmış, 20 dakika kalp masajı yapmıştı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Kayır kurtarılamamıştı.